2017/18

Orienteringsbrev nr. 9 - august/september 2017

Skindsofaer er solgt på Lauritz.com

Vi har solgt sofaerne for at få eget mødelokale i kontoret.

Petanque i Bibliotekshaven.
Der er plads til flere, så mød op mandag og torsdag fra kl 10.00 – 11.30 ca.

Opstart mandag den 7. august 2017 kl. 12.30.

Vi håber ferien er nydt på trods af det lidt vekslende vejr. Vi vil som sidste år servere hjemmesmurte sandwiches, 1 øl/vand til hver og kaffe med småkager.

Det koster kr. 40,- pr. deltager hvis der ikke betales brugerbetaling for 1. halvdel af sæsonen – altså kr. 150,-. Der kan betales kontant, eller over Arbejdernes Landsbank på reg. Nr. 5365 og konto nr. 0243415, og så skal I huske at medbringe kvittering for indbetaling.

Tag gerne din nabo med, der er sikkert én eller flere ting hun/han også kunne være interesseret i, og om ikke andet kan vedkommende fornemme stemningen hos os og måske på den måde blive inspireret til at komme igen.

Endnu et fælles sommerarrangement i Bibliotekshaven –
tirsdag 29. august 2017 kl. 16.00.
Vi byder på lidt forskellige spil aktiviteter (petanque bl.a.) den første times tid, og øl og drikkevarer kan købes.
Derefter serveres glaseret skinke med kold kartoffelsalat og grøn salat.

Alle er velkomne, og arrangementet er et samarbejde mellem Danske Seniorer Skibby, Ældresagen, Biblioteket og Brugerrådet.

Evergreens.
Fredag den 1. september 2017 kl.  17.30 – 22.00.
Pris for arrangementet er kr. 160,-
Tilmeldingslister ligger fremme i opholdsstuen fra den 16. august.
Vi starter med spisning: 3 forskellige slags kød og 4 forskellige slags tilbehør + is m/vafler. Torben Rønhorff Nielsen fra Birkums spiller let musik under middagen, og senere til dansen.
Nærmere herom i annonce i begge Lokalaviser den 15. august 2017, og tilmeldingslister ligger fremme fra den 16. – 28. august.

Markedsdag i Bymidten – lørdag den 2. september kl. 10.00– 14.00.
Danske Seniorer Skibby og Brugerrådet stiller op med en fælles stand, hvor begge uddeler deres program for den kommende sæson, og der sælges håndarbejder fremstillet i Brugerrådet samt forskelligt strik fra strikkedamerne i Ferslev til fordel for børn i Rumænien.                                                  

Møde med politiske partier – 19. september 2017 kl. 13.00
Danske Seniorer Skibby og Brugerrådet har inviteret til møde med politikere fra partierne A – V – C – Ø – E – B – O – F. Efter at partierne har præsenteret deres politiske program, bliver der mulighed for at stille spørgsmål, både vedrørende kommunalvalget og Ældrerådsvalget. Begge valg finder sted samtidig den 21. november 2017. Det er i år særlig vigtigt at stemme til Ældrerådet, idet Slangerup, Jægerspris og Skibby kun får 1 repræsentant pr. valgsted. Frederikssund har 3 valgsteder, og får dermed 3 repræsentanter. De resterende 3 repræsen-tanter fordeles efter afgivne stemmer.

Øl og vand kan købes

Birkums Ældredans – onsdag den 27. september 2017 fra kl. 14.00 – 17.00
Der indbydes igen til ældredansmed kaffe og lagkager.

Der er ingen tilmelding, så mød endelig op og få en svingom samt hyggeligt samvær.Nævn det også for nabo, venner og bekendte, så de også her har mulighed for en hyggelig eftermiddag.

Ingen tilmelding.

OBS ! HØSTFEST
Reserver den torsdag den 12. oktober til høstfesten på PFFU (Produktionsskolen).
Nærmere herom i annonce i Lokalaviserne.

Orienteringsbreve - der løbende udkommer hen over sæsonen.😋